ProductenVerantwoordBestellenContactLinks

Verzendkosten

PrijzenVoorwaardenReserverenVerzendkosten

 

Algemeen

We verzenden onze producten uiteraard binnen Nederland, maar we kunnen ook verzenden naar Duitsland, Belgie en andere landen. Verzending naar andere Europese landen is ook mogelijk, maar neem met ons contact op voor een prijsopgave van de verzendkosten.

Bezorgen binnen Nederland en naar Belgie bedragen gemiddeld 3 dagen. Voor de bezorging buiten Nederland kunt u het beste even contact met ons opnemen.

 

Verzendkosten:

De verzendkosten zijn niet inbegrepen in de aanschafprijs. De kosten voor levering van grote producten zoals krabpalen in Nederland bedragen 85 of 140 euro afhankelijk of het product op 1 of 2 palletplaatsen vervoert moet worden.

De kosten voor levering van grote producten zoals krabpalen naar Belgie bedragen 90 of 150 euro afhankelijk of het product op 1 of 2 palletplaatsen vervoert moet worden.

Voor het leveren in stadscentra kan er een toeslag berekend worden. Neem contact met ons op of dit in uw geval van toepassing is.

Verzendkosten naar andere Europese landen zijn gebaseerd op volume van het product, de afstand en de plaats waar het geleverd moet worden.

 

Assemblage kosten:

Binnen een straal van 100 km vanaf Asten, kunnen wij een krabpaal ook komen brengen en assembleren. Assemblage gebeurt altijd met 2 personen. De kosten voor assemblage bedragen 45 euro (incl btw) per persoon per uur. De vervoerskosten bedragen maximaal 200 euro.

 

Afhalen:

Uiteraard bestaat er bij ons ook de mogelijkheid om de producten af te halen in onze werkplaats. U dient hiervoor wel een afspraak te maken aangezien we geen reguliere winkel zijn.

 

Treeworld.nl all rights reserved.

 
Boomkrabpalen 
Specials 
Opdracht werk 
Actie!!! 
Voorbeelden